dijous, 27 de març de 2014

"Voler és poder i actitud cara a la vida"


El passat 24 de març ens van invitar a l'Institut de l'Ebre de Tortosa per a que expliquéssem què és per a natros "Les Moles" i què ha suposat. I és que darrera el restaurant no només hi ha una aventura gastronòmica, sinó també una història sentimental i familiar en què hi ha participat moltíssima gent i en què també hi hem fet molts amics. 

No volem explicar-vos la història de sempre, perquè ja la coneixeu, sinó la part més humana. De quan Jeroni va començar als fogons com un aprenent mentre sa mare se'l mirava de reüll i passava les vacances fent de cuiner a altres restaurants de referència, així com també de quan Carmen era pluriempleada com a cap de sala i decoradora, mare d'un xiquet de set anys i un altre de mesos. Tot i que l'objectiu era arribar lluny, mai s'haurien imaginat que el restaurant "Les Moles" compliria 21 anys amb bona salut. "Voler és poder si hi ha una actitud positiva". 

Vos deixem el vídeo així com algunes imatges de la jornada per a que el gaudiu tant com ho vam fer natros. Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada