dimarts, 18 de març de 2014

Anem de bar (Menú Degustació 2014)

El bar és el leitmotiv del menú degustació 2014. Per què un bar? La marca Coca-Cola ho va saber plasmar molt bé a la seua falca publicitària de "Benditos Bares" que compartim a continuació.


Quan tenim problemes, quan volem retrovar-nos amb algú que fa temps que no veiem, quan volem conèixer alguna persona, quan volem planejar alguna sorpresa a algú i estem obligats a fer-ho fora de casa, quan volem veure el fútbol de gorra... El bar és el context que ens dóna el millor caldo de cultiu per plantejar les milers d'històries que passen cada dia al nostre país. I qui diu bar pot dir perfectament restaurant ja que les nostres professions van molt lligades. La nostra tasca és fer feliç a la gent: cada servei, cada client, cada sopar, cada plat, cada copa, cada ingredient, cada taula... tot té un sentit únic i volem que forme part d'una experiència irrepetible. Perquè quan algú ve al nostre restaurant, ens convertim en amfitrions i procurem donar el millor de natros per a que els nostres convidats se senten com a casa. I així és com vam decidir que este any inauguraríem el bar de Les Moles, amb un menú degustació que presentem a continuació.

Els aperitius són aquells que s'acostumen a fer al bar els diumenges al migdia abans d'assistir a un dinar familiar a les 14:00 hores. Aquells vermuts animadets que comencen en unes olives, segueixen en una tapa variada i acaben en unes navalles. Després arriba el dinar i les mares remuguen perquè no hi ha gana. I això tots els diumenges esperant que el mestre paellero acabe la paella, pels segles dels segles.

Olives, cotnes de tossino i xips de gamba... I ara ens menjarem les gambes

Bunyol d'abadejo

Llauna de boquerons

Ensaladilla russa

Un vermut 

Navalles amb una cervesa


I ara, les racions! 
Gambes en amanida, verdures i tomàquets

Ostra del Delta, amb escavetx, papada i moniatos

Moll de roca, cuit a baixa temperatura, amb puré de lemon gras i un caldo d'algues

Ou d'ànec criat al Delta de l'Ebre amb botifarra d'arròs

Llenties, foie amb figues, fruits secs i vi dolç

Caneló de corder a baixa temperatura amb tocs de romer


I ara, les postres del bar!
Calipo de vinagre Mercè del Menescal

Cafè del temps

Xupito de licor d'arròs del Delta

Cacaus i Quicos

No deixeu que us ho expliquessem i veniu a tastar-lo!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada